Careers

Join us!

WLP-Law is een internationale ‘boutique firm’ in Amsterdam. Een bijzonder kantoor. Wij houden ons vooral bezig met het ondernemingsrecht in ruime zin, business law. Juridisch en fiscaal. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en scherp. Wat wij doen, doen we goed.

Er zijn bij WLP-Law altijd studenten die helpen op kantoor; zo zijn wij immers allemaal begonnen. En iedereen die vandaag bij ons komt, bepaalt de toekomst van morgen. Dat is de reden waarom we bij WLP-Law altijd gemotiveerde nieuwe student-stagiaires zoeken.

Concreet zijn wij op zoek naar:

student-stagiaires

voor onze ondernemingsrechtelijke rechtspraktijk

Wij helpen jou je studie toe te passen in de praktijk. Door onze manier van werken, onze structuur en organisatie krijgt iedere student-stagiaire snel de mogelijkheid vrij zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Iedere stage biedt elke student de mogelijkheid snel mee te draaien in de praktijk.

Wij leiden onze mensen op tot allround juristen, met een focus op commercieel- en ondernemingsrecht, inclusief corporate litigation. Wij willen je helpen de benodigde vaardigheden die jij nodig hebt uit te bouwen en verder te ontwikkelen.

Meer informatie vind je op onze website: www.wlp-law.com.

Interesse? Join us!

Zend je een korte e-mail, met c.v. en alle overige informatie die voor ons van belang zou kunnen zijn, aan: vanbuuren@wlp-law.com