Careers

Join us!

WLP-Law is een internationaal boutique kantoor in Amsterdam. Een bijzonder kantoor: verfrissend, persoonlijk en betrokken. Wij houden ons bezig met het ondernemingsrecht in ruime zin, ‘business law’. Advocatuur, notariaat en fiscaliteit. Een mix van drie disciplines, die elkaar versterken. Onze aanpak is eigen, enthousiast, scherp. Wat wij doen, doen wij goed.

Wij zijn op zoek naar creatieve en gemotiveerde advocaten en juristen. Advocaten die iets anders willen, soms weer plezier in het vak, soms een fijnere werkomgeving, of een hechte club en flexibiliteit. Er is ruimte voor ideeën. Kortom, wij zoeken jou.

Bij ons is ruimte voor jouw ideeën: iedereen die vandaag bij ons komt, bepaalt mede de toekomst van ons kantoor morgen.

Concreet zoeken we nu naar nieuwe:

 

Advocaat-medewerkers / Advocaat-stagiaires

voor onze ondernemingsrechtelijke rechtspraktijk

Door onze manier van werken, onze structuur en organisatie krijgt iedere nieuwe advocaat snel de mogelijkheid zelfstandig te werken. Je hebt direct verantwoordelijkheid en rechtstreeks contact met cliënten.

Wij leiden onze mensen op tot allround advocaten, met een focus op commercieel recht, M&A en corporate litigation.

Wij willen je helpen de benodigde vaardigheden die je nodig hebt verder te ontwikkelen. Ons streven is dat jij uiteindelijk een partner in ons kantoor kunt worden.

 

EN

 

student-stagiaires

voor onze ondernemingsrechtelijke rechtspraktijk

Wij helpen jou je studie toe te passen in de praktijk. Door onze manier van werken, onze structuur en organisatie krijgt iedere student-stagiaire snel de mogelijkheid vrij zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Iedere stage biedt elke student de mogelijkheid snel mee te draaien in de praktijk.

Wij leiden onze mensen op tot allround juristen, met een focus op commercieel- en ondernemingsrecht, inclusief corporate litigation. Wij willen je helpen de benodigde vaardigheden die jij nodig hebt uit te bouwen en verder te ontwikkelen.

Meer informatie? Kijk even op onze website: www.wlp-law.com, of mail of bel ons.

 

Interesse? Join us now!

Zend je een korte e-mail, met c.v. en alle overige informatie die voor ons van belang zou kunnen zijn, aan: vanbuuren@wlp-law.com